Korotettu Herra

by toukokuuta 06, 2018 0 kommenttia
Jeesus vei opetuslapset ulos kaupungista, lähelle Betaniaa ja siellä hän kohotti kätensä ja siunasi heidät. Siunatessaan hän erkani heistä ja hänet otettiin ylös taivaaseen. He kumartuivat maahan asti ja osoittivat hänelle kunnioitustaan ja sitten he eriemua täynnä palasivat Jerusalemiin. He olivat alati temppelissä ja ylistivät Jumalaa. (Luuk. 24:50-53)

Kaikki oli nyt valmista, Jeesus kohotti kätensä siunaten niiden ylle, joiden oli jatkettava hänen työtään. Jeesus jätti opetuslapsille tämän maailma evankelioimisen suuren tehtävän ja hän itse lupasi olla heidän kanssaan joka päivä. Opetuslapset osoittivat hänelle kunnioitusta, sillä he tiesivät että taivaaseen siirtynyt Jeesus oli silti heidän lähellään.

Virressä 106 on viimeisessä säkeistössä sanat; 
 Korotettu Herramme, halleluja,
aina olet luonamme, halleluja.
Isän luona hallitset, halleluja,
puolestamme rukoilet, halleluja.

Herra Jesus Kristus, Sinä astuit ylös taivaaseen, mutta et jättänyt meitä yksin. Sinä annoit meille myös tehtävän viedä sanomaa sinusta kaikkialle maailmaan. Anna meille rohkeutta hoitaa sitä Pyhän Hengen voiman varassa uskollisesti. Kuule meitä, Sinä joka elät ja hallitset Isän ja Pyhän Hengen kanssa aina ja ikuisesti. Aamen.


Asta Vaaranmaa

Kurikan seurakunta

Julkaisija

Kurikan seurakunta on sinua varten, joka kaipaat elämääsi elävää seurakuntaa. Julkaisemme kirjoituksen myös Kurikka-lehdessä, Jurvan Sanomissa ja JP-Kunnallissanomissa.