Ylösnousseen todistajia

by huhtikuuta 16, 2020 0 kommenttia
Pyhän evankeliumitekstissä Jeesus ilmestyy kuolemansa jälkeen opetuslapsilleen Tiberiaanjärvellä. Jeesuksen ilmestyminen on jo kolmas kerta, kun hän näyttäytyy kuolleista noustuaan opetuslapsilleen. Jeesus piti huolen, että hänen opetuslapsensa uskovat hänen todellakin nousseen kuolleista.

Nyt kun maailma on keskellä pandemiaa, mekin tarvitsisimme taivaallista väliintuloa. Me kaipaamme Kristusta ja Jumalaa elämäämme. Mikä olisi se merkki, että me uskoisimme Jeesuksen pelastavan meidät tästäkin. Se toivon merkki.

Meidän pitää nyt vain uskoa ja luottaa. Meidän pitää toinen toistamme kannatella, auttaa ja rakastaa. Me näemme, että maailma yhdessä taistelee näkymätöntä vihollistaan vastaan. Maat, kansat ja ihmiset auttavat toinen toistaan. Rakkaus, rakkaus on se merkki Jumalan läsnäolosta tänäänkin.

Psalmista 91 soveltaen: Herra on minun turvani ja linnani, hän on minun Jumalani, johon minä turvaan. Korkeimman olet ottanut suojaksesi. Ei kohtaa sinua onnettomuus, eikä vitsaus lähesty sinun majaasi.  Sillä hän antaa enkeleilleen sinusta käskyn varjella sinua kaikilla teilläsi. He kantavat sinua käsillänsä, ettet jalkaasi kiveen loukkaisi.

Tuomas Salminen
diakoniatyöntekijä
Jurvan kappeliseurakunta

Kurikan seurakunta

Julkaisija

Kurikan seurakunta on sinua varten, joka kaipaat elämääsi elävää seurakuntaa. Julkaisemme kirjoituksen myös Kurikka-lehdessä, Jurvan Sanomissa ja JP-Kunnallissanomissa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.