Ylösnousseen todistajat

by huhtikuuta 21, 2017 0 kommenttia
"Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän." (Joh. 3:16). Jeesus ristiinnaulittiin ja hän kuoli ristillä meidän ihmisten puolesta. Kolmantena päivänä Jeesus nousi kuolleista. Ylösnousemus vahvistaa, että Jeesus on Jumalan Poika. Pääsiäisen sanoma on kristillisen uskon ydin ja perusta. Voimme luottaa ja turvautua siihen, että Jeesus on kuolemallaan ja ylösnousemuksellaan sovittanut meidän syntimme.

Me ihmiset olemme monesti epäileväisiä. Emme välttämättä usko asioita todeksi, jos emme näe niitä. Opetuslapset olivat peloissaan ja epäileväisiä Jeesuksen kuoleman jälkeen. He eivät aluksi uskoneet, että Jeesus on todella noussut kuolleista. Jeesus ei kuitenkaan jättänyt heitä yksin. Johanneksen evankeliumissa 21:114 Jeesus ilmestyy kolmannen kerran opetuslapsilleen. Tiberiaanjärvellä kalassa olevat opetuslapset eivät aluksi tunnista rannalla heille huutelevaa Jeesusta. Ilo kuitenkin valtaa heidät, kun he tunnistavat Jeesuksen. Jeesus halusi varmasti valaa opetuslapsiin uskoa ja luottamusta.

Opetuslapset olivat ylösnousseen todistajia. Mekin olemme omalla tavallamme ylösnousseen todistajia. Voimme kertoa Jumalan suuresta rakkaudesta eteenpäin. Voimme viedä sanomaa ja uskoa sinne, missä sitä ei ole. Meidän on turvallista olla, koska voimme turvautua Jumalaan.

– Jenni Lyyski, Kurikan alueseurakunnan lähetyssihteeri-nuorisotyöntekijä

Kurikan seurakunta

Julkaisija

Kurikan seurakunta on sinua varten, joka kaipaat elämääsi elävää seurakuntaa. Julkaisemme kirjoituksen myös Kurikka-lehdessä, Jurvan Sanomissa ja JP-Kunnallissanomissa.